سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در وصف جمع فرومایگان فرمود : ] آنانند که چون فراهم آیند پیروز گردند ، و چون پراکنده گردند شناخته نشوند [ و گفته‏اند امام فرمود : ] آنانند که چون فراهم آیند زیان رسانند و چون پراکنده شوند سود دهند . [ گفتند زیان فراهم آمد نشان را دانستیم سود پراکنده شدنشان چیست ؟ » فرمود : ] خداوندان پیشه‏ها به سر پیشه‏هاى خود بازگردند و مردم از آنان سود برند : چون بنّا که بر سر ساختن بناى خود رود و بافنده که به کارگاهش و نانوا که به نانوا خانه بازگردد . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 89 دی 28 , ساعت 7:22 صبح

یکی از یادگاران هشت سال دفاع مقدس بتلیجه  به ملکوت اعلا پیوست

خانواده ی محترم جانباز و دریادل بسیجی حاج احمد غلامی (بزرگ خاندان غلامی )

با نهایت تاثر و تاسف ، درگذشت پدرگرامی تان را که پس از مدت ها رنج بیماری به دیار امن و ملکوت اعلی پیوستند ،

از طرف تمامی اعضای خانواده ا یثارگران تسلیت عرض نموده ، و علوّ درجات و رضوان الهی را برای آن عزیز  سفر کرده آرزومندیم .

إن شاء الله به صاحب این ماه شریف ، و اجداد طاهرین خویش پیوسته و از کوثر ولایت نبوی با دستان علوی ، جرعه بهشتی می نوشند .


از خداوند متعال صبر جمیل و اجر جزیل برای شما و خانواده محترم  خواستاریم ، و بقای عمر شما و ایشان را آرزومندیم .



والسلام علی من مات علی ولایة علی بن ابی طالب (علیه السلام ) و المعصومین من ولده (علیهم السلام)

و رحمة الله و برکاته
 
از طرف:
 جامعه ایثارگران بتلیجه
پایگاه مقاومت بسیج شهدای بتلیجه
مدیر ویلاگ بتلیجه

دوشنبه 89 دی 20 , ساعت 2:1 عصر

 

بسمه تعالی
خانواده های محترم خلجی ،طاهری ،مال امیری ،محسنی
 
 درگذشت بانوی پرهیزگار، مهربان و دلسوز  موجب تاسف و تاثر گردید.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به حضور شما خانواده های محترم ، کلیه بازماندگان و به خصوص فرزندان عزیزش از درگاه احدیت برای روح بلند آن مرحومه علو درجات معنوی و برای کلیه بازماندگان ، صبر و اجر مسئلت دارم. 
 
 
بانو خلجی همسر مرحوم حسین طاهری و مادر مرحوم عبد العظیم طاهری دیروز در تهران دارفانی را وداع گفت و صبح امروز تشیع  و در بهشت زهرا به خاک سپرده شد .
     
مدیر وبلاگ بتلیجه

چهارشنبه 89 دی 1 , ساعت 7:25 صبح

2- نشسته از چپ شهیدعلی قجاوند  
     


شنبه 89 آذر 27 , ساعت 12:20 عصر

محمدرضا تقیان - ولی اله تفیان - علی تقیان - مجمد زمانی - حسن زمانی - حسین تقیان - کاظم زمانی - ذوالفقاری و..


چهارشنبه 89 فروردین 25 , ساعت 7:27 صبح

به نام خدا

روابط عمومی و تبلیغات حسینیه سید الشهدا ء فریدنیهای مقیم تهران اطلاعیه ای بدین شرح اعلام نمود :

ضمن عرض سلام و تبریک سال نو برنامه های حسینیه  هر هفته  روز های سه شنبه  شامل برنامه های ذیل می باشد

دو ساعت قبل از اذان مغرب و عشا -کلاس قرآن-ارائه ی خدمات در صندوق قرض الحسنه-برگزاری نماز مغرب و عشا و برگزاری دعای توسل


دوشنبه 89 فروردین 9 , ساعت 7:37 صبح

عملیات کربلای 3

یده انجام عملیات نظامی در دریا – پس از عدم موفقیت عملیات والفجر مقدماتی – با سفر دریایی فرماندهان یگان های زمینی سپاه پاسداران و بررسی وضعیت تعرض به منافع عراق در شمال خلیج فارس طرح شد. این امر موجب شد که فرماندهان لشکرها و تیپ ها به آموزش یگان های خود جهت عملیات در آب بپردازند.

بر همین اساس، به موازات آماده سازی یگان ها برای عملیات در هور، اندیشه عملیات در دریا علیه منافع عراق بارور شد و در نتیجه ماموریت تعرض به اسکله های نفتی العمیه و البکر به نیروی دریایی سپاه پاسداران (قرارگاه نوح) واگذار گردید.

به منظور انجام عملیات ایذایی و محدود، طراحی جهت حمله به اسکله الامیة عراق در خلیج فارس تصویب و اجرای این ماموریت به نیروی دریایی سپاه واگذار شد و یکی از یگان های با تجربه نیروی زمینی سپاه از لشکر 14 امام حسین (ع)، برای انجام این عملیات، به قرارگاه نوح مامور گردید و در ساعت 30/1 دقیقه بامداد روز سه شنبه 11/6/1365، با رمز مقدس حسبنا الله و نعم الوکیل آغاز شد.


اهداف عملیات

انگیزه اصلی عملیات تصرف و انهدام دو اسکله العمیه و البکر بود. در کنار هدف اصلی، اهداف دیگری نیز دنبال می شد که عبارت بودند از:

- تکمیل عملیات والفجر 8 با ساقط کردن مهم ترین پایگاه دریایی دشمن و کوتاه کردن دست او از شمال خلیج فارس.
- ایجاد فضا و منطقه سالم دریایی برای کشتیرانی.
- اجرای یک عملیات دریایی و نشان دادن حضور مقتدرانه نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس.


منطقه عملیات

دو اسکله نفتی الامیه و البکر در آب های خلیج فارس و در جنوب شرقی راس البیشه با فاصله 12 کیلومتر ازیکدیگر، در یک راستا – نسبت به خط شمال – واقع شده اند. سواحل جمهوری اسلامی، در شمال این اسکله ها و بندر فاو، خورعبدالله و بوبیان نیز درغرب آن قرار دارند. محل تعبیه این سکوها، نقطه تلاقی آب های اروند رود و خورعبدالله با خلیج فارس است . عمق آب در اطراف این اسکله ها در حال مد، 34 متر و در حالت جزر، بین 30 تا 31 متر است.

فاصله این دو سکو تا مواضع خودی (در نهر قاسمیه)، به ترتیب، 25 و35 کیلومتر است وطی مسافت میان این اسکله ها تا ام القصر، 3 ساعت به طول می انجامد.

سکوهای البکر و الامیه، قبل از شروع جنگ، از عمده ترین محل های صدور نفت عراق بودند که کشتی های بزرگ با تناژ بیش از 300 هزار تن، با پهلو گرفتن در کنار این سکوها، بارگیری می کردند و به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص این دو اسکله(عمیق بودن آب در این منطقه و ...) یک سوم نفت عراق از این منطقه صادر می شد.

علاوه بر این، با قرار گرفتن این دو اسکله برسر راه ام القصر و بندر بصره، کشتی های بازرگانی عراق، در کنار آن ها لنگر می انداختند و پس از فرا رسیدن موعد تخلیه و یا بارگیری، راهی بنادر مذکورمی شدند.
با شروع جنگ و تلاش عراق برای افزایش صدور نفت، فعالیت این سکوها زیاد و در نتیجه، به صورت یکی از اهداف مورد حمله ایران درآمد.
با وجود همه موانع و مشکلات موجود، تصرف سکوها – به دلیل اهمیت این منطقه برای جمهوری اسلامی مزایای زیر را در بر داشت:


ارزش سیاسی

تصرف این دو اسکله، تسلط بر شمال خلیج فارس را به دنبال داشت.

و لازم به یادآوری است بعد از عملیات والفجر 8 – که جمهوری اسلامی اعلام کرد بر شمال خلیج فارس مسلط شده است – عراق تعدادی خبرنگار و فیلمبردار به روی اسکله ها آورده بود، تا بدین وسیله نشان دهد که هنوز این منطقه، دارای فعالیت است. هم چنین این عملیات مقارن با تشکیل کنفرانس سران غیر متعهدها در حراره بود و لذا قبل از این که آن را عملیات نظامی صرف محسوب کنیم، می بایستی به عنوان یک عملیات سیاسی نظامی قلمداد کرد.


زمینه سازی برای تصرف و تهدید ام القصر

با گذشتن امکانات وسیعی روی اسکله ها، رفتن به سوی ام القصر به راحتی انجام می گرفت. از طرف دیگر، نیروهای خودی می توانستند، روزها در این منطقه مستقر و شب ها جهت انجام عملیات، به سوی بوبیان حرکت و مجدداً به این منطقه باز گردند.


استعداد دشمن

ترکیب قوای دشمن روی هر یک از سکوها، شامل یک گروهان تقویت شده از تیپ 440 دریایی بود. گردان 4، حفاظت ازسکوی العمیه و گردان 1، حفاظت از سکوی البکر را بر عهده داشت.


قوای خودی

هدایت و فرماندهی عملیات بر عهده قرارگاه نوح (ع) بود که جهت اجرای عملیات یگان های زیر را تحت امر داشت:

- لشکر 14 امام حسین (ع) با 2 گردان احتیاط.
- دو ناو تیپ 14 کوثر و 13 امیرالمومنین (ع) به عنوان پشتیبان عملیات.


طرح عملیات

براساس طرح مانور عملیات، دو ناو تیپ کوثر و امیرالمومنین (ع) باید دهانه خور عبدالله را برای جلوگیری از پشتیبانی نیروهای دشمن مستقر روی اسکله ها مسدود می کردند. نیروهای غواص لشکر امام حسین (ع) نیز توسط قایق به نقطه رهایی انتقال می یافتند و سپس با تاریک شدن آسمان، از سه محور به سوی اسکله العمیه روانه شده و آن را تصرف می کردند. آن گاه، نیروهای سوار بر شناور وارد عملیات شده و روی اسکله مستقر می شدند. در صورت امکان، اسکله البکر نیز باید مورد هجوم قرار می گرفت.


شرح عملیات

حدود ساعت 21 مورخ 10/6/1365 نیروهای غواص به سمت هدف حرکت کردند؛ لیکن به دلیل مشکلاتی همچون مغایرت جهت وزش باد با جهت حرکت غواص ها، قطع تماس آنان با فرماندهی و نیروهای پشتیبانی و ... موجب تاخیر در رسیدن به هدف تعیین شده گردید.

حدود ساعت 4 بامداد نیروهای غواص محور راست موفق شدند به سمت چپ اسکله العمیه رسیده و خود را به بالای اسکله و روی پَد هلی کوپتر برسانند و با محرز شدن درگیری روی اسکله، رمز عملیات (حسبناالله و نعم الوکیل) توسط فرماندهی قرارگاه قرائت شد. نیروها به سرعت عملیات پاکسازی پَد و آماده کردن محل برای ورود دیگر نیروها را انجام دهند.

در ساعت 05:30 یکی از گروهان های سوار شناور به اسکله رسید و متقابلاً دشمن نیز که سمت راست اسکله را در اختیار داشت، به سوی قایق های این گروهان شلیک کرد و همین امر موجب شد فشار وارد بر غواص های مستقر در اسکله کاهش یابد.

با روشن شدن آسمان، نیروهای غواص محورهای دیگر موقعیت خود را یافته و به طرف اسکله حرکت کردند. به این ترتیب، حدود ساعت 8 صبح اسکله العمیه به طور کامل به تصرف درآمد. سپس، اسکله البکر مطابق طرح به آتش کشیده شد.

نخستین فشار دشمن به العمیه در ساعت 10 با پرتاب یک موشک آغاز شد و به دنبال آن نیروی هوایی عراق به بمباران منطقه پرداخت. پرتاب موشک های دوربرد تا به هنگام شب نیز ادامه یافت؛ به گونه ای که تا صبح روز دوم عملیات، چهار فروند دیگر به سوی اسکله شلیک شد. هم چنین، دشمن توانست حوالی نیمه شب 8 فروند شناور خود را به طرف اسکله بیاورد.

با فرارسیدن روشنایی روز دوم عملیات، هواپیمای دشمن در منطقه حضور یافته و اسکله را بمباران کردند. سپس، ناوچه های عراقی آرایش گرفته وبا حمایت هلی کوپترها به سمت اسکله پیشروی کردند. فشار روی نیروهای خودی هر لحظه بیشتر می شد و بدیهی بود که بدون عملیات پشتیبانی و تکمیلی – که انجام آن به دلایلی صورت نگرفت – عملیات می بایست در همین حد ایذایی خاتمه یافته و نیروها منطقه را ترک کنند. به همین دلیل نیروها عقب نشستند و نزدیک ظهر اسکله العمیه در حالی که تاسیسات و تجهیزات آن کاملا منهدم شده بود، مجددا به تصرف دشمن درآمد.


نتایج عملیات

تلفات و ضایعات وارده به دشمن در این عملیات به شرح ذیل می باشد:

- کشته شدن 63 نفر.
- به اسارت درآمدن بیش از 100 نفر.
- ساقط شدن دو هواپیمای جنگنده.
- انهدام یک ناوچه.
- انهدام 15 قبضه ضد هوایی و 2 دستگاه رادار.
- به غنیمت درآمدن 4 دستگاه رادار


پنج شنبه 88 آذر 19 , ساعت 3:37 عصر

حجت الله قجاوند-کرمعلی مال امیری-صفر علی عابدی


پنج شنبه 88 آذر 19 , ساعت 3:35 عصر

 

1-جعفر فصیحی(بسیجی 13 ساله اولین شهید بتلیجه)-2-هادی فصیحی( دانش آموز بسیجی)-3-اصغر خسروی (بسیجی)-4-حسنعلی(حسین) مال امیری(بسیجی)-5-احمد مال امیری(پاسدار)-6-علی گودرزی (معلم بسیجی)-7-سید علی موسوی (روحانی)-8-محمد تقی(رضا) شمسی-9-امیر حسین شمسی(روحانی)-10-سردار اصغر قجاوند(جانشین اطلاعات عملیات نیرو زمینی سپاه)-11-اکبر قجاوند(سرباز)12-احمد قجاوند( جانبازبسیجی)13-عباس قجاوند14(آزاده بسیجی)-حسین(امیر حسین) قجاوند(سرباز)15-ید الله قجاوند(سرباز)16-علی قجاوند (سرباز)17-احمد(احمد رضا) خلجی هنر جوی بسیجی)18-اسدالله خلجی (دانش آموز بسیجی)19-عباسعلی خلجی (کادر نهاجا)20-براتعلی خلجی(بسیجی)21-عباس خلجی(سرباز ناجا مبارزه با اشرار مسلح)22 -حسین خلجی(دانش آموز بسیجی)23حمد خلجی (پاسدار فرمانده عملیاتی بانسیران گیلانغرب)- 24اکبر خلجی (نهاجا)- 25مطلب قجاوند(جهاد گر بسیجی)

 


پنج شنبه 88 آذر 19 , ساعت 3:33 عصر

 

خلجی-خلجی پور-عباسی خلجی-قجاوند-قجوند-خلجی بتلیجه-قجاوند بتلیجه-محسنی بتلیجه-محسنی زاده-محسنی-فصیحی-اتاروند-قاسمی-غلامی-فروغی-افاضلی-حبیبی-حبیبی نیا-خسروی-خسروی فرد-گودرزی سلطانی-موسوی-یاسینی-توانایی-نیک افکار-حکمت آرا-رحیمی-مال امیری-عطایی فر-کشفی الاصل-عابدی-امیری پور-طاهری-طاهر نژاد-امینیان-محرابی-آقایی-میرزایی
سه شنبه 87 فروردین 27 , ساعت 11:13 عصر

شعر از فاضل نظری

از باغ می برند تا چراغانیت کنند

تا کاجهای جشن زمستانی ات کنند

پوشانده اند از صبح تورا ابرهای تار

تنها به این بهانه که بارانیتکنند

یوسف.از این رها شدن چاه دل مبند

این  بار می برند تا  زندانیت کنند

ای گل گمان نکن به جشن می روی

شاید به خاک مرده ای  ارزانی ات کنند

یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست

از  نقطه ای  بترس  که شیطانی ات  کنند

آب طلبکرده  همیشه مراد نیست 

شاید بهانه ایست تا قربانی ات کنند

 


<      1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ