یادداشت_کوتاه
موضوع: اسوه نیکو!
? فتحالله پریشان
سالروز ضربت خوردن و ایام شهادت امام اول شیعیان جهان، مناسبترین زمان برای بازخوانی بخشی از انبوه خوبیها و فضایل حضرت علی(ع) بهعنوان الگو و اسوه زندگی در همه زمانهاست.
در دنیای امروز که معنویت، گمشده بشریت است؛ همه کمالات را میتوان از سرچشمه ناب وجود ذیجود علی علیهالسلام سراغ گرفت و بدانها اقتدا کرد و به نسلهای عصر حاضر شناساند.
به تعبیر رهبر معظم انقلاب: «هیچکس نمیتواند خودش را با علی مقایسه کند؛ اما همه میتوانند به سمت آن قلّه حرکت کنند. امیرالمؤمنین شاخص است». (1380/01/01)
حال از این الگو چه درسهایی برای امروز میتوان گرفت؟
نخستین نیاز ما، اصلاح روابط چهارگانه ما با خدا، خود، همنوع و محیط است. امام علی در بازگشت بهسوی خدا و معنویت و پالایش روح از خودخواهی و بداندیشی، اسوه است.
حضور فعال و مستمر در تمام صحنههای زندگی اجتماعی، درس دیگری از سلوک امام علی علیهالسلام است.
خیرخواهی و مصلحتاندیشی برای نظام اسلامی مهمتر از اصل حضور در صحنههای اجتماع، درس دیگری است که ایشان به ما آموختهاند. اگر همین درس امروز در آستانه انتخابات موردتوجه باشد، بسیاری از اتهامها و بیانصافیها بهویژه درباره نظام اسلامی رخت برمیبندد.
رعایت بیتالمال و دل نبستن به چرب و شیرین دنیا را میتوان برجستهترین فصل کتاب زندگی اجتماعی آن حضرت نامید که مسئولان و زمامداران به آموختن آن از همه محتاجترند.
مردمگرایی و همنشینی با پابرهنهها را نیز باید از مولود کعبه آموخت و سفارش همیشگی او را نباید فراموش کرد که میفرمود، همواره «دشمن ستمگر و یاور ستمدیدگان باشید» و صدها درس دیگر... چه اسوه نیکویی!
#شب_قدر
#ثامن
#روشنگری
#یادداشت_کوتاه
تکرار یا تغییر؟ (5)
1400 و دولتی شجاع
تیم دولت کنونی و دیپلمات ارشد آن نشان دادند که از صلابت لازم مقابل دشمنان ملت ایران برخوردار نیستند و همین امر باعث گستاخی های بیشتر دولت های تروریستی مثل آمریکا و اسرائیل شده است، تا جایی که برخی کارشناسان همین عدم صلابت و شجاعت دولت را عامل حرکت های تروریستی آمریکا و اسرائیل در ترور حاج قاسم و خرابکاری های نطنز می دانند.
ایران در شرایطی که ملت آن شدیدترین فشارها را با سربلندی پشت سر گذاشته، برای صیانت از این ظفرمندی و حفظ کرامت و شرافت و عزت خود، نیازمند دولت شجاعی است که از تشر غربیها نترسد و فریب نیرنگ های آنها را نیز نخورد.
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
حضور حداکثری مردم در بیان #مقام_معظم_رهبری
یکی از بزرگترین شاخصهای مردمی بودن حکومتها در دنیا، عبارت است از اینکه مردم در انتخابات و گزینشهای بزرگ ملی، چقدر شرکت میکنند. در آن کشوری که بیش از هشتاد درصدِ حائزین شرایط برای رأی دادن در پای صندوقها حضور مییابند - یعنی کشور ما - طبق معیارهای جهانی با همه منطقها و زبانهایی که امروز در دنیا، در عالم سیاست و مسائل سیاسی و اجتماعی مطرح و قابل فهم است، حکومت و نظام، نظامی مردمی است؛ نظامی است که در آن، حضور مردم محسوس است.
:hibiscus: پیام به مناسبت حلول سال نو-1377/1/1
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
امام خمینی(رحمهالله):
«آنهایی که در خانه های مجلل، راحت و بی درد آرمیدهاند و فارغ از همه رنجها و مصیبتهای جان فرسای ستون محکم انقلاب و پا برهنههای محروم، تنها ناظر حوادث بودهاند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفتهاند، نباید به مسئولیتهای کلیدی تکیه کنند که؛ اگر به آنجا راه پیدا کنند، چه بسا #انقلاب را یک شبه بفروشند».
:books:صحیفهی نور، جلد20، صفحه 333
#ایران_قوی
#انتخاب_آگاهانه
#روشنگری
#ثامن