یادداشت_کوتاه
آیا تحریم ها لغو خواهند شد؟
?علی اکبر صیدی
با استناد به آیات قرآن کریم، می توان با قاطعیت گفت که آمریکا و حامیانش، هیچ تحریمی را به اختیارِ خود، لغو نخواهند کرد. چون هدفِ از تحریم، ضربه زدن به نظام اسلامی است(منافقون/7).
امیدِ به لغو تحریم و اینکه دشمن، با مسلمین کنار بیاید و ...؛ انتظاری کاملا غیر معقول است.(بقره/75)
تنها راهکار، با تکیه بر توانمندی های داخلی، بی اثر کردن تحریم ها است، که به تعبیر قرآن، گنجینه (خزائن) آسمانها و زمین از آن خداست، ولى منافقان نمىفهمند.
در راستای بی اثر کردن تحریم ها، به دو نکته مهم بسنده می شود:
به دست دشمن (اموال و دارایی) چشم ندوزید:exclamation: مومنین را زیر بالت بگیرید ( به توانمندی های داخلی توجه کنید) چرا که خدا و مومنین، برای ساختن جامعه کافی اند. (حجر/88).
شما هم دشمن را تحریم کنید! نگران پیامدِ منفی اقتصادی آن نباشید که خداوند شما را بی نیاز می کند. (توبه/28)
نتیجه: آمریکا و حامیانش، هیچ تحریمی را به اختیارِخود، لغو نخواهند کرد.
باید برای بی اثر نمودن تحریم ها بکوشیم.
#روشنگری
#مذاکره
#ثامن
برادران و خواهران عزیز! ملت عزیز ایران! انتخابات مصونیتبخش به کشور است. آن چیزی که هیبت این ملت را حفظ میکند، قدرت معنوی او را به رخ دشمنان میکشاند و آنها را از تعرض منع میکند و میترساند، حضور مردمی است؛ که یکی از مظاهرش همین انتخابات است، هرچه حضور پررنگتر باشد، اعتبار و ارزش ملی بالاتر خواهد رفت.
هرچه صندوقهای رأی شلوغتر باشد، گسترش شرکت مردم بیشتر باشد، اعتبار کشور بالا خواهد رفت، مصونیت کشور بیشتر خواهد شد. مشارکت مردم میتواند آیندهی کشور را تأمین و تضمین کند.
خطبههای نماز جمعه تهران-1390/11/14
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
یادداشت_کوتاه
موضوع: ضرورت شرکت در انتخابات با استناد به قرآن کریم
?علی اکبر صیدی
براساسِِِ آیه 120 سوره توبه، می توان گفت که شرکت در انتخابات، در راستای حفظ و تقویتِ نظام اسلامی، بر هر مسلمانی ضرورت (وجوب) دارد.
چون حضور مردم در صحنههای انقلاب از جمله #انتخابات، یکی از مصادیق این آیه بشمار می رود که خداوند دستور می دهد مسلمین، به مسیری گام نهند که کفار و دشمنان را ناراحت و عصبانی کند «وَ لا یَطَؤُنَ مَوْطِئاً یَغِیظُ الْکُفَّار».
حضرتِ امام خمینی(ره) نیز، حفظ نظام را از#اوجب_ واجبات می دانند.
:نتیجه: شرکت در انتخابات، یک وظیف? شرعی و وجوب عینی برعهده هر مکلف است.
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_1400
#روشنگری
#ثامن
#یادداشت_کوتاه
موضوع: هدف از یاس آفرینی در انتخابات
? دکتر قاسم حبیب زاده
انتخابات فرصت گرانبهایی است که مردم نظر خود را نسبت به شیوه مدیریت یک دولت ابراز کنند و اگر نسبت به نوع اداره کشور نارضایتی دارند، کسی یا گروه دیگری را که مناسب تر و با کفایت تر می شناسند جایگزین دولت مستقر نمایند و قوه مجریه را نوسازی کنند بدین وسیله سیستم سیاسی رو به اصلاح و بهبودی و تکامل تدریجی پیش می رود.
انتخابات همچنین قاعدهای برای انتقال و توزیع قدرت سیاسی و مسئولیت اداره جامعه در بین نخبگان سیاسی و اجتماعی جامعه ایجاد می نماید که کاملاً مسالمت آمیز و کم هزینه است و کسانی که مردم را از پیمودن این مسیر ناامید میکنند در نهایت به دنبال تحمیل هزینه های گزاف از راه ایجاد آشوب، ناامنی و بی ثباتی در کشور هستند.
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
پیام روشنگری
موضوع: حضور حداکثری مردم در بیان #مقام_معظم_رهبر
حضور مردم در روز انتخابات، حضوری واضحتر از همه جای دیگر است. همهی مردم کشور پای صندوقهای رأی میآیند و میتوانند بیایند؛ این یک حضور همگانی است.
هر کس پای صندوق رأی میآید، در واقع رأی به جمهوری اسلامی، رأی به قانون اساسی و رأی به مواد غیرقابل تغییر قانون اساسی - یعنی اسلام و ارزشهای اسلامی - میدهد.
حضور مردم، یعنی دفاع از جمهوری اسلامی؛ یعنی دفاع از قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی.
این برای دشمنان ملت ایران مطلوب نیست؛ لذا سعی میکنند حضور مردم را کمرنگ کنند.
بیانات دیدار اقشار مختلف مردم- 1384/3/25
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
#یادداشت
موضوع: نفس تازه
فرهاد مهدوی
#ایران_قوی» یکی از کلیدواژههای مقام معظم رهبری برای جوشش ملی در نظام مردمسالار دینی است و حضور مردم در صحنهها باعث میشود که نظام اسلامی روزبهروز قویتر شود؛ یکی از مهمترین این صحنهها، شرکت مردم در انتخابات است. معظم له دراینباره میفرمایند: «امکانات دفاعی و قدرتهای دیپلماسی و امثال اینها به کشور اقتدار میدهد، در این شکّی نیست، امّا بیش از همه اینها مردم یک کشورند، ملّتاند که اقتدار میدهند... حضور مردم موجب اقتدار کشور خواهد شد و انتخابات، مظهر حضور مردم است».
گزارههای تحلیلی: حضور مردم در انتخابات از جهات مختلفی حائز اهمیت است:
- نماد وحدت ملی؛ در یک روز مشخص همه ملت ایران در ساعت مشخصی با حق یکسان به پای صندوق رأی میآیند و به نامزد مورد نظر خود بدون هیچگونه فشار و الزامی رأی میدهند؛ این صحنه باشکوه یک جشن سراسری نماد وحدت ملی است. در این انتخابها؛ اگرچه مردم به نامزدهای موردعلاقه خود رأی میدهند، اما سرجمع آرا برای نظام اسلامی و تأیید نظام است.
- نماد عزت؛ به پاس خون شهیدان و رهنمودهای امامین انقلاب و همراهی ملت، ایران امروز نماد عزت و سرافرازی در جهان است و علیرغم شیطنتها و دشمنیها، این عزت روزبهروز بیشتر هم میشود؛ برگزاری 37 انتخابات در کشور از پنجاهمین روز تولد انقلاب اسلامی تاکنون نشاندهنده رابطه مستقیم مردمسالاری و انقلاب اسلامی است. این انتخابها همواره بر شکوه و عزت ملت ایران افزوده و به کشور قدرت و امنیت بخشیده است.
ثبات رأی: در انتخاباتهای گذشته مردم به هر شخصی که رأی دادهاند، بر کرسی ریاست جمهوری نشسته است و همواره این رأی مردم برای رهبری و نظام مورداحترام بوده است و علیرغم فشارهای سنگینی که از اطراف علیه رؤسای جمهور وجود داشته، رهبر معظم انقلاب از آن حمایت کرده است. البته مردم باید بدانند که رأی آنها در سرنوشت آینده خود و فرزندانشان تأثیرگذار است و نباید انتظار داشت که در میانه راه دولت برآمده از رأی و نظر مردم کنار گذاشته شود؛ البته وظایف نظارتی مجلس جای خود باقی است اما ضرورت دارد، مردم کسی را انتخاب کنند که شایستگی بر عهده گرفتن این کرسی را داشته باشد.
نکته پایانی: از هماکنون پیداست که برخیها پاشنه کشیدهاند که به بهانههای مختلف وضعیت سیاسی کشور را آشفته نمایند و کشور را به سمت دوقطبیهای کاذب مانند؛ جنگ و صلح یا مذاکره- مقاومت سوق دهند تا مردم دچار خطای شناختی در انتخاب خود شوند. در این زمینه هم آگاهی عمومی از طرحها و توطئهها میتواند باعث مصونیت انتخابات و نظام شود و دشمن را از رسیدن به اهدافش ناکام گذارد.
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن