وظایف معلم در ارزشیابی توصیفی
1-تهیه و تدوین نقشه ارزشیابی تحصیلی-تربیتی متناسب با اهداف و انتظارات
2- تهیه و تنظیم و ابزارهای مناسب برای سنجش و ارزشیابی مثل آزمون، پوشه کار، ثبت مشاهدات و ...
3- ارزشیابی دانش آموزان در زمان انجام فعالیت های یادگیری و ارایه نتیجه (ارایه بازخورد) به آنها برای آگاهی از وضعیت تلاش و پیشرفت خود،
4- ثبت و نگهداری اطلاعات جمع آوری شده به وسیله ابزار های مختلف و تجزیه و تحیل آنها به منظور ارایه راهنمایی لازم به اولیا و دانش آموزان
5- تعیین تکالیف مناسب با رعایت شرایط و ویژگی های سنی و بررسی آنها به منظور شناسایی میزان تلاش، پیشرفت و موفقیت دانش آموزان،
6- برگزاری آزمون های مورد نیاز با رعالت این نکته که آزمون فقط برای جمع آوری اطلاعات است و جدای از فرآیند یاددهی-یادگیری دیده نشود و بدور از هر گونه شرایط اضطراب آور و نگران کننده باشد و از نتیجه آن فقط برای رفع موانع یادگیری و کمک به دانش آموز استفاده شود،
7- تنظیم گزارش های مناسب برای والدین و ارایه آن به صورت حضوری یا مکتوب حداقل هر 2 ماه،
8- تنظیم گزارش پیشرفت تحصیلی (کارنامه) در هر نوبت و ارایه اطلاعات دقیق در زمینه فعالیت و کوشش دانش آموزان برای والدین،
9- تصمیم گیری در موزد ارتقا یا تکرار پایه در صورت عدم کسب شرایط لازم (با توجه به تمام تلاش هایی که معلم، والدین و دانش آموز انجان داده اند).
وظایف دانش آموزان در ارزشیابی توصیفی
مشارکت دانش آموزان در ارزشیابی تحصیلی و آگاهی از پیشرفت کار و تلاش برای آنها جذاب و انگیزشی است. خود ارزیابی براساس مشاهده عملکرد در فعالیت های ثبت شده به ویژه پوشه کار به دانش آموز فرصت گران بهایی را می دهد تا آگاهانه تر تلاش و کوشش نماید. برخی از وظایف و مسوولیت های دانش آموزان عزیز در اجرای ارزشیابی توصیفی اشاره می شود.
1- همکاری با معلم در تشکیل پوشه کار ( در این پوشه نمونه هایی از کارهای بچه ها قرار داده می شود تا بچه ها با مراجعه به آن از میزان تلاش، پیشرفت و موفقیت های خود آگاه شوند.)
2- انجام تکالیفی که معلم در کلاس و یا خارج از کلاس، متناسب با اهداف درس و توانایی دانش آموزان، تعیین می کند.
3- تلاش برای جبران ضعف های احتمالی با همکاری والدین،
4- ابراز توانمندی ها، مهارت ها و عملکرد خود در موقعیت هایی که معلم برای او در نظر می گیرد،
5- حفظ و نگهداری پوشه کار،
دوستت دارم نه به اندازه خورشید که غروب کند نه به اندازه باران که قطع شود نه به اندازه برف که آب شود نه به اندازه گل که پژمرده شود به اندازه دنیا که هرگز تمام نمی شود
|
|
---------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------
--------------------------------------
-----------------------------------
---------------------------------------
----------------------------------------------------------
-----------------------------------------
تست معروف ریون
---------------------------------
خبرگزاری فارس: فرماندار فریدن گفت: از سال 85 تاکنون بیش از 4 هزار نفر در این شهرستان مشغول به کار شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از فریدن، اسدالله احمدی سهشنبه شب در جلسه شواری اداری شهرستان فریدن به مصوبات سفرهای ریاست جمهوری به استان اصفهان اشاره کرد و اظهار داشت: در سه سفر رئیس جمهور به استان اصفهان، بیش از 146 مصوبه به شهرستان فریدن اختصاص پیدا کرد که از 63 مصوبه دور اول سفر، افزون بر 90 درصد مصوبات اجرایی شده است.
وی افزود: از این تعداد مصوبه 67 درصد به طور 100 درصد عملیاتی و به بهرهبرداری رسید و در دور دوم سفر نیز از مجموع 76 مصوبه، 91 درصد مصوبات اجرایی و 58 مصوبه به طور 100 درصد اجرایی و عملیاتی شد.
فرماندار فریدن تصریح کرد: در دور سوم نیز از مجموع هفت مصوبه، یک مصوبه 100 درصد به بهرهبرداری رسید و 75 درصد مصوبات هم اجرایی شد.
وی به ظرفیت اشتغالزایی در شهرستان فریدن اشاره کرد و ادامه داد: نرخ بیکاری شهرستان فریدن در سال 85 به 19.6 درصد میرسید که با تلاش مسئولان و ارائه طرحها، بیش از 4 هزار نفر مشغول به کار شدند.
احمدی تاکید کرد: با اقدامات انجام شده نرخ بیکاری در سال 89 به 10.9 درصد رسید و در همین راستا تعهد شهرستان در زمینه اشتغالزایی، یکهزار و 369 فرصت شغلی بود که تاکنون یکهزار و 462 فرصت شغلی ایجاد شده است که رشد 110در صدی را نشان میدهد.
وی درباره هدفمندی یارانهها خاطرنشان کرد: درباره اجرای طرح هدفمندی یارانهها، شهرستان فریدن در مدت سه روز، 50 جلسه ایجابی و چهره به چهره در شهر و روستا با مردم برگزار کرد و آموزش صرفهجویی در حاملهای انرژی برای مردم تبیین شد.
فرماندار فریدن اظهار داشت: در اجرای طرح هدفمندی یارانهها بیش از 60 درصد کسبه و بازاریان شهرستان فریدن در حمایت از طرح دولت اجناس و کالاهای خود را از سه تا 12 درصد زیر قیمت مصوب به فروش میرسانند که نشان دهنده وحدت و همدلی مردم با دولت در اجرای این طرح است.
وی به تصویب طرحهای فرهنگی شهرستان فریدن در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: به واسطه طرحهای فرهنگی خوبی که شهرستان فریدن به استان ارائه کرد، از 220 طرح ارسالی به استانداری با هزینهای افزون بر 14 میلیارد ریال در مرحله اول، 72 طرح با هزینهای افزون بر 3 میلیارد و 760 میلیون ریال به تصویب رسید که شهرستان فریدن را جزو سه شهرستان برتر در این زمینه قرار داده است.
انتهای پیام/صا20/ع